Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Τον έφερα....επιτέλους

Καλημερα , καλημερα.......
Επέστρεψα απο την Κρήτη οπου ειχα πάει για να φέρω την μητέρα μου , την οποία την έφερα αλλά οχι μόνη.....
Τον έφερα ....επιτέλους. Ειναι γεγονός χειροπιαστό. Τον βλέπω και κάνω ονειρα.
Τον αργαλειό μου.
Μαζι εφερα και καμμια 200αρια σαίτες, διότι οπως καταλαβαίνεται μόλις γεννηθηκε μια νέα Πηνελόπη, ασχετα αν ο Οδυσσέας μου ειναι μαζί μου και χρειάζομαι και την βοήθεια του για να τον στησω, κάτι που θα γίνει μετά το Πάσχα.
Πέρασα υπέροχα.
Εβγαλα πολλες φωτο, που κάποιο πρόβλημα με εμποδίζει να τις αναρτήσω,αλλα ελπίζω να λυθεί για να σας τις δείξω.
Ειχα μια περιπέτεια στο ταξίδι προς το Ηράκλειο, οταν ξέχασα οτι η πόρτα του συνοδηγού δεν ανοίγει με κλειδί - λόγω αποτυχημένης διάρρηξης χάλασε η κλειδαριά- και οπως σφηνώνουν τα αυτοκίνητα στο γκαραζ του πλοίου , οταν χρειάστηκε να βγω απο αυτήν την πόρτα εβαλλα την ασφάλεια και εφυγα αεράτη.
Το πρωί οταν πήγα στο αυτοκινητο και συνειδητοποίησα οτι δεν μπορουσα να μπώ ,και οτι ειχα μπλοκάρει κι αλλα αυτοκίνητα που ηταν πίσω ,πως δεν επαθα εναν συνδυασμό εγκεφαλικού και εμφράγματος, ειναι θαυμα.
Για να μην σας κουράζω, κατάφερα να σφηνωθώ και να ανοίξω την πόρτα του οδηγού.....για να μπώ ομως , αδύνατο. Κάποια στιγμή πέρασε για να πάει στο αυτοκίνητο της μια νεαρή μαμά με ενα τρισχαριτωμένο και πολύ αδύνατο κοριτσάκι.
Την πλησίασα και αφου της εξήγησα τι ειχε συμβεί την παρακάλεσα μήπως το κοριτσάκι μπορούσε να μπεί απο το ανοιγμα των 15 εκατ. της πόρτας και να τραβήξει την ασφάλεια.
Δέχτηκε και ευτυχώς τα κατάφερε. Και το Λόττο να κέρδιζα η χαρά που ενοιωσα εκεινη την ώρα δεν λέγεται. Επαναλαμβάνω και απο εδω τις ευχές που τους έδωσα.
Εφτιαξα κουλουράκια πασχαλινά και εβαψα αυγά.
Αυριο κατεβαίνω Ναύπλιο για Πάσχα και ηθελα να ειναι ετοιμα.
Τις ευχές μου για το Πάσχα θα σας τις δώσω αύριο.
Να εχετε μια όμορφη μέρα

2 σχόλια:

χάρηκα που σε είδα εδώ.....