Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Καλημέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα.


Αυτή είναι ή Μπόξι..... 

Εδώ είναι τριών μηνών  ,τήν βρήκα περίπου 10 ημερών.  Δεν συνηθίζω να μαζεύω τα παρατημένα γατιά που δυστυχώς βρίσκω αρκετά συχνά αλλά στην γατούλα αυτή δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Ηταν ο θυμός που με έκανε να σκύψω και να την μαζέψω αυθόρμητα , χωρίς ή δεύτερη σκέψη να επηρεάσει την πρώτη.

Ο φιλόζωος που την άφησε μέσα σε ένα κουτί ,της άφησε δίπλα ένα μπολ με ξηρά τροφή και ένα άλλο με νερό και πήγε με ήσυχη συνείδηση σπίτι του.  Ενα μωρό με μισόκλειστα ματάκια ......

Γάλα με το σταγονόμετρο στην αρχή και με μπιμπερό για έναν μήνα περίπου ακόμα. Η επαφή της με την Φίτσα την έκανε να αρχίσει την ξηρά τροφή γρήγορα και να μάθει να χρησιμοποιεί την άμμο της .


Το φιτσόνι δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν την είδε. Στην αρχή την φοβόταν , μετά άρχισε να την γλύφει αλλά και να της δίνει μερικές ανάστροφες αλλά έπεσε σε κατάθλιψη. Δεν μας πλησίαζε και δεν άκουγε όταν την φωνάζαμε. 
Τώρα έχει συνέλθει αρκετά και επειδή το μικρό είναι ζωηρό παίζουν (με νύχια και με δόντια ) . Φυσικά τα χάδια που εισπράτει είναι περισσότερα από πριν. Εδώ μου κάνουν παρέα όταν πλέκω.


Μια πλεκτή  φωλιά που την έκανα για την Φίτσα αλλά την καπάρωσε ή Μπόξι αμέσως. Τα σύρματα που φαίνονται είναι από μεταλλική κρεμάστρα και έχω κρεμάσει κουρελάκια και ένα μπαλάκι με το οποίο παίζει αρκετά.

Και τελευταία άφησα τον Οδυσσούλη . Εδώ μιλάμε για έναν αμοιβαίο έρωτα. Μόνο στο φαγητό γινόμαστε ΄΄έχθροί΄΄ ( ο οδυσσέας δεν θέλει συνδαιτημόνες στο φαγητό του).
Μαζί κοιμούνται  μαζί παίζουν. Την δέχθηκε από την πρώτη στιγμή  και την αφήνει να τον παιδεύει με τις ζαβολιές της.
Και έτσι βρέθηκα στα καλά καθούμενα με 2 γάτες ,εναν σκύλο και 2 παπαγαλάκια.
Να είστε όλοι καλά.

2 σχόλια:

 1. Αααα πολύ όμορφη συντροφιά !!!
  Ο άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα, αγαπάει και τους ανθρώπους !! Να είσαι καλά αγαπητή και καλές δημιουργίες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ ομορφη συντροφιά που δινουν αγαπη ανευ όρων!
  Οδυσσούλη και γω δεν μοιραζομαι το φαγητο μου αχχαχαχα
  Την καλημερα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

χάρηκα που σε είδα εδώ.....