Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Καλημέρα......

Τους μήνες που πέρασαν σκεφτόμουν έντονα να κατεβάσω ΄΄ρολά΄΄.  Σας σκεφτόμουν , θα έλεγα πολλές φορές κατά την διάρκεια της μέρας ,αλλά δεν έμπαινα να σας δώ.

Και μάλιστα σκεφτόμουν τα ρολλά να είναι για πάντα. Ακολουθώντας την διαίσθηση μου δεν το έκανα. Σκέφθηκα ότι και μόνο που υπάρχετε στο μυαλό μου άσχετα που δεν συμμετέχω στην γειτονιά ,μου κάνετε καλό.

Αισθάνομαι και λίγο αμήχανη με το μέσα έξω ,ίσως κουραστική με τα προβλήματα που κουβαλάω αλλά ....μπαίνει ή άνοιξη και λέω να το παλέψω για ακόμη μια φορά και που ξέρεις ...μάλλον ξέρω σίγουρα οτι σε λίγο καιρό θα αισθάνομαι πολύ καλύτερα.



Και έτσι ξεκίνησα Γιόγκα που σίγουρα θα με βοηθήσει.
Να είστε όλοι καλά.

7 σχόλια:

  1. Καλέ δεν είναι δυνατόν να κατεβάσεις ρολά και να μας αφήσεις .... σοβαρολογείς ?? Προσωπικά είχα ρωτήσει προχθές για σένα, αλλά δεν σε είχαν συναντήσει . Το μπλόκινγκ είναι για όλες μας μια μορφή θεραπείας και άσκησης, αλλά και η γιόγκα που λες να κάνεις, μια χαρά !!!!! Δείξε μας και τίποτα από τα ωραία που φτιάχνεις να απολαύσουμε κι εμείς δημιουργίες που δεν ξέρουμε !!! Καλή εβδομάδα !!! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μάθημα που εξακολουθώ δεν έρχεται ή Γιάννα για αυτο δεν συναντιόμαστε. Να εισαι καλά Ράνια κι εγω σε εχω σκεφτεί πολλές φορές.
      Οπως βλέπεις δεν το βαζω κάτω ...........
      φιλιά
      Μαρία

      Διαγραφή
  2. Εεεεεϊ!!! Πού ήθελες να μας εγκαταλείψεις???
    Καταλαβαίνω απόλυτα την έλλειψη διάθεσης και τα προβλήματα που δεν μας ξεχνούν ποτέ, αλλά μην κατεβάσεις ρολά!!!!
    Όχι μόνιμα τουλάχιστον! Μην καταργήσεις το blog... Άσε το να υπάρχει και στα διαλείμματα από τη yoga και το πλέξιμο, αν έχεις κέφι... τσουπ! Κάνε μας καμιά έκπληξη!!!
    Μην αγχώνεσαι με τους χρόνους... Άφησέ το να κυλήσει ομαλά! Δεν υπάρχει λόγος πίεσης! Το θέμα είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένη blogάροντας, ναι?
    (Και σου μιλάω εκ πείρας! 6 μήνες είχα ρίξει μαύρη πέτρα, αλλά επέστρεψα! Και μάλλον πάλι θέλω ρεπό! χαχα!)
    Γι' αυτό σου λέω: Βρες κάτι που θα σε χαλαρώνει από την καθημερινότητα και όόόποτε το νιώσεις, εμείς εδώ είμαστε!
    Σε φιλώ πολύύύύύύύύύύύ, Μαράκι μου!
    Χαδάκια να δώσεις στα παιδιά!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσα ενα τρυφερό και στοχαστικό πλάσμα Γιάννα. Αυτό που έγραψες για τους χρόνους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Για αυτό και άκουσα την διαίσθηση μου και δεν το έκλεισα το μαγαζί. Ασε που σκέφτηκα πως ότι κλείνεις σήμερα δύσκολα το ανοίγεις ξανά.
      τα ζούδια δεν ζητούν και τίποτα άλλο. μόνο χάδια που τα έχουν απλόχερα.
      φιλιά
      Μαρία

      Διαγραφή
  3. Καλώς την!!!!!!!!! Καλά έκανες κι άρχισες τη γιόγκα, θα σε βοηθήσει σίγουρα! Όσο για τα προβλήματα, όσο κι αν δεν είναι παρήγορο αυτό που θα πω, να ξέρεις ότι όλοι τραβάμε ένα ζόρι, δεν είσαι μόνη σου...Να μην αφήσεις τελείως έξω απ' τη ζωή σου τούτη τη μικρή επικοινωνία, θα σου κάνει καλό...Να 'χεις μια όμορφη μέρα.......Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική. Χωρις να το ξέρετε εσείς με βοηθάτε κάθε μέρα και ειλικρινά χαιρομαι που συμβαίνει. Το επόμενο βήμα μου θα είναι ο διαλογισμός !!!! (δεν αστειεύομαι ) .Να είσαι καλά .
      φιλιά
      Μαρία

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική. Χωρις να το ξέρετε εσείς με βοηθάτε κάθε μέρα και ειλικρινά χαιρομαι που συμβαίνει. Το επόμενο βήμα μου θα είναι ο διαλογισμός !!!! (δεν αστειεύομαι ) .Να είσαι καλά .
      φιλιά
      Μαρία

      Διαγραφή

χάρηκα που σε είδα εδώ.....