Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009

τι θα φάμε σήμερα;

Είχα εναν συνάδελφο, που κάθε μέρα τον έπαιρνε η γυναίκα του τηλ. στην δουλειά και τον ρώταγε τι να μαγειρέψει. Και οχι μόνο αυτό, αλλά και πως να το μαγειρέψει.
Τότε γελούσαμε , αργότερα ομως κατάλαβα οτι το έκανε όχι επειδή δεν ήξερε να μαγειρέψει, αλλά για να γλυτώσει την σκοτούρα της ερώτησης ..... τι να μαγειρέψω σήμερα; και ταυτόχρονα να μεταθέσει την ευθύνη της επιλογής σε κάποιον άλλον.
Ερχόμαστε τώρα σε μένα. Πολλές φορές κάνοντας σέρφινγκ στα μπλογκόσπιτα σας πήρα ιδέες που της εφάρμοσα και μερικές απο αυτές έγιναν αγαπημένες.
Οπως τα τορτελίνια με ροκφόρ της ζαχαρούλας που τρελλαίνοντα τα παιδιά μου, ενω εγω δεν μπορώ να αντισταθώ σ' ενα πιάτο με γαρίδες σαγανάκι.
Προχθές διαβάζοντας την δημιουργία είδα το υπέροχο γλυκό της.

Αυτό είναι. Το έφτιαξα σήμερα, δεν το διακόσμησα αλλά ειναι υπέροχο.
Κορίτσια ευχαριστώ!!!!
Δυστυχώς οι σύνδεσμοι που προσπάθησα να κάνω δεν πέτυχαν. Για διευκόλυνση σας λέω οτι τα τορτελίνια τα ανέβασε η ζαχαρούλα Μάιο του 2008 και τις γαρίδες τον Ιούλιο του 2008.
Που θα πάει θά μάθω ........

3 σχόλια:

 1. Δε θέλω να στενοχωρείσαι για τους συνδέσμους.
  Αυτός για τα τορτελίνια είναι:http://nostimotato.blogspot.com/2008/05/blog-post_05.html Βρίσκεται στη μπάρα πλοήγησης κάθε ανάρτησης και φυσικά για κάθε ανάρτηση είναι διαφορετικός.
  Πας στα δημοσιευμένα και βρίσκεις το κείμενό σου. Μαυρίζεις με τον κέρσορα "τορτελίνια με ροκφόρ", πας επάνω στο πράσινο σημαδι δίπλα από το χρώμα κειμένου. Σβήνεις ότι σου εμφανίσει και προσθέτεις τον κωδικό που σου έχω παραπάνω. Πατά ΟΚ και ύστερα "Δημοσίευση" και είσαι εντάξει. Δοκίμασε, μπορείς

  Καλό ΜΗΝΑ!!!

  Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γλαρένια μου....ευχαριστωωωωωωωωωωωωω

  τα κατάφερα!!!!

  μια μεγάλη αγκαλιά!!!!

  καλο σου μήνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

χάρηκα που σε είδα εδώ.....