Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Ο αγνωστος Χ

Πάντα με βασάνιζε αυτός ο άγνωστος Χ. Στο σχολείο οι δευτερoβάθμιες εξισώσεις ήταν βασανιστήριο. Μέχρι που έκανα τον μάντη για να βρώ αυτόν τον άγνωστο Χ και να έχω το σωστό αποτέλεσμα.
Αυτόν τον ..Χ τον συνάντησα και αργότερα στην ζωη μου, και ομολογουμένως δεν ηταν πάντα σωστές οι προβλέψεις μου, γιατί στην ζωή δεν μπορείς να κάνεις πάντα τον μάντη.
Μέχρι τώρα ..... Αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος για μένα. Μέσα απο μαστογραφίες, και σκιές, που ομως δεν ψηλαφούνται, μέσα απο υπερήχους που δεν δείχνουν τίποτα κι ομως μου ζητούνται να τους επαναλάβω, μέσα απο καινούριες λέξεις οπως εντοπιστική και ψηφιακή μαστογραφία, μέσα απο ανερυθρίαστους γιατρούς που με στέλνουν για τριτη μαστογραφία -γιατι έχουν εμπιστοσύνη μόνο σε ενα συγκεκριμένο τσεκαπάδικο - και που φυσικά η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν ειναι : ποιός γιατρός σας έστειλε σε μάς; μέσα απο το καλό τελικό αποτέλεσμα, έμαθα πολλά.
Εμαθα τα όρια μου και τις δυνάμεις μου, που το ομολογώ με εντυπωσίασαν.
Εμαθα οτι ο χρόνος δεν ειναι απειρος και οτι κάποια πράγματα που θέλουμε πολύ, πρέπει να τα κάνουμε.
Εμαθα οτι δεν πρέπει να αφηνόμαστε,
Ν και το λέω αυτό γιατι τις πρώτες δύσκολες στιγμές που δέν ηξερα τι μου γίνεται παράγγειλα αργαλειό και ξεκίνησα ολα τα μαθήματα στα οποία ειχα γραφτεί.
Αλλα έμαθα οτι τελικά ο αγνωστος Χ , μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις και βοήθεια, παραμένοντας άγνωστος.
Εσείς , οι αγνωστοι που σας γνωρίζω μέσα απο λέξεις με βοηθήσατε οσο δεν φαντάζεστε. Και οφείλω να πω ενα ευχαριστώ ιδιαιτέρως στην ειρήνη που διαβάζοντας τις αναρτήσεις της επαιρνα δύναμη.
Να ειστε ολοι καλά.

3 σχόλια:

 1. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο πόνος μας κάνει πιο σοφούς.Μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος...
  Χαρές στο δρόμο σου να συναντήσεις τώρα.Την αγάπη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έμαθες ΚΑΙ να κάνεις λίνκ επίσης όπως βλέπω!!
  Ωραία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικα αυτος ο αγνωστος Χ είναι κατά πολύ περισσότερο πιο δυνατός από ότι νομίζουμε....

  Ευχομε απο ψυχης να πάνε όλα καλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

χάρηκα που σε είδα εδώ.....