Φτιάχνεις, η πιο απλή αν και καθόλου αθώα απάντηση.
Αυτό ακριβώς έκανα.
Αυτο που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι φρεσκότατο η σοκολάτα καίει ακόμα .
Είχα αμύγδαλα και σουσάμι (που το βάζω ακόμη και στην σαλάτα. δοκιμάστε το ελαφρά καβουρντισμένο .το διατηρώ σε βάζο μαζί με ελάχιστο αλάτι. είναι υπέροχο. κλείνει η παρένθεση).
Τα καβουρντισα στο τηγάνι και μόλις άρχισαν να παίρνουν χρώμα, πρόσθεσα λίγη ζάχαρη. Τα ανακάτεψα λίγο για να πάει παντού η καραμέλα και αμέσως τα έβγαλα και τα έστρωσα σε μια πιατέλα.
Αφου κρύωσαν λίγο τα έσπασα σε κομμάτια και είχα ετοιμη κουβερτούρα λειωμένη και τα περίχυσα.
μμμμμμμ υπέροχα . (θερμίδες δεν μετράω).
μμμμμμμ υπέροχα . (θερμίδες δεν μετράω).
Να είστε όλοι καλά.
Που να μετράς θερμίδες μπροστά σε τέτοιο πειρασμό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία ιδέα και απλή για σνακ,άσε πολύ ωφέλιμη λόγω σουσαμιού,αμυγδάλων,αλλά και σοκολάτας,ειδικά αν είναι κουβερτούρα΄-αυτή δε χρησιμοποίησες;
Φιλιά!
Πολύ έξυπνη και γρήγορη η συνταγή σου και φυσικά σκέτη γλύκα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήελένη, η σοκολάτα ειναι οντως κουβερτούρα, τα αλλα υλικά πολυ θρεπτικά ιδίως το σουσάμι το οποίο δεν εχουμε συνηθίσει να το χρησιμοποιούμε πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλιά.
ρένα.... σήμερα εφαγα το τελευταίο κομμάτι και ήταν πολυ καλύτερο απο χθές, ίσως γιατί ειχαν αναπτυχθεί όλα τα αρώματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήγια γλυκό σνακ οπως είπε και η ελένη ειναι υπέροχο.
φιλιά.