Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Καλή χρονιά.....με υπέροχες δημιουργίες, υγεία και χαρά.




Χθές ΄΄άνοιξα ΄΄ το μηλόξυδο .
Το φιλτράρισα μέσα από διπλό τουλπάνι και το έβαλα σε μπουκάλι.

Η αρχή έγινε με την όραση......το χρώμα που παίρνει το καθαρισμένο μήλο όταν το αφήσουμε κάμποση ώρα.....
Δεν είναι διάφανο και μη περιμένετε να γίνει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι θολό.

Ακολούθησε η όσφρηση.....άρωμα μήλου που υπερτερεί της οσμής του ξυδιού.

Και τελευταία η γεύση.... για αρχή έβαλα σε ένα κουτάλι λίγο και το δοκίμασα σιγά σιγά. Είναι ξύδι , όχι επιθετικό ,δεν γλυκίζει και έχει  όμορφη γεύση και ακόμα ωραιότερη επίγευση.

Και μετά η τελική δοκιμασία που να σας πω την αλήθεια την φοβόμουν λίγο.  Στο μεσημεριανό φαγητό στην σαλάτα. Χωρίς να πω τίποτα στον άντρα μου περίμενα την αντίδραση του.
Μμμμμμ πολύ νόστιμη η σαλάτα !!! έβαλες τίποτα διαφορετικό;;;;

Να είστε όλοι καλά !!!